Ale chyba całą opinię o budynku musiała mieć zamieszczoną w momencie kupowania?Jakie otrzymała papiery?Warto przejść się do adwokata z tym tak jak wyżej napisane..daj znać co się też wyjaśniło w tej sprawie.
Polecałbym ci się zwrócić do osób które pomogą ci rozwiązać zaistniałą sytuacje, i problemy z domem (prawne). Ale osobiście jeśli nie wiedziałeś o tym to myślę że masz szanse na wygranie sprawy.
Nie do końca prawnik, bo jak okaże się, że znajomej sprzedali dom z wadami, o których sprzedawca wiedział wcześniej i nie powiedział, to z tego co się orientuję może się ubiegać o zwrot kosztów za cały dom. Dam znać, co i jak
Mnie się wydaje, że najlepiej byłoby pójść z tym do prawnika. Taka kancelaria prawna specjalizuje się również w prawie nieruchomości i może coś prawnik na to poradzi. Ma wieloletnie doświadczenie, warto spróbować.
No cóż trzeba się zmierzyć z tym problemem ... i walczyć o swoje. Ja zanim kupiłam przeglądnęłam dzisiątki nieruchomości a szukałam z wielu źródeł .Bardzo pomocna okazało się internetowe biuro nieruchomości http://www.wirtualnyagent24.pl/ .Przeglądnęłam ich trochę ,straciliśmy trochę czasu ale warto było